Dary jesieni lecznicze i smaczne.
Lato za nami, mimozami jesień się zaczyna, żółte nawłocie złocą krajobraz, zielone kasztany już wielkie a czerwone jarzębiny jak zwykle wywołują mój uśmiech na twarzy. A że już wrzesień wiec czas wrócić do naszych cyklicznych spotkań. Tematem będą właśnie skarby , które nam jesień przygotowała.
Każdy z tych skarbów warto zaprosić do swojej spiżarni. Po co , dlaczego i jak będzie tematem najbliższego spotkania na Kołłątaja. Będzie można spróbować konfitury jarzębinowej, wypić herbatę osłodzoną syropem z jarzębiny, czeremchy bądź nawłoci.
Zapraszam na Kołłątaja 23/1 w Szczecinie, na godz 17:30 w środę 25.09.2019.
Liczba miejsc ograniczona, zapisy pod nr tel. 606 856 652 lub 880 496 172
Comments 1
Chętnie wezmę udział w tym wykładzie.